Even Focussen

Workshops

In de zomer zijn er workshops buitenschilderen, buitentekenen en buiten-aquarelleren. Deze workshops zijn ook op aanvraag te boeken. Neem gerust contact met me op voor een workshop op maat voor bijvoorbeeld uw personeels-, vrienden- of familie-uitje. Voor alle workshops in zomer 2020 geldt: wegens coronabeperkingen niet binnen in het scheepsatelier en helaas ook niet in combinatie met varen. Bij slecht weer worden de workshops verschoven naar een ander moment.

MMeld je gerust aan voor een workshop. Mochten er dan andere corona-aanpassingen gelden, kun je de workshop annuleren als het aangepaste voorstel je niet bevalt.

 

BUITEN-TEKEN- & SCHILDERDAG
Zaterdag 19 september 2020

Piushaven (water, natuur, schepen, bruggen)

Buiten, 8-12 deelnemers. Deze dag is voor mensen met (enige) ervaring. Lunchpakketje en materialen zelf meenemen! Pauze 13:00-13:30u. Werkbespreking om 16:00u. Kosten: 19,50 euro per halve dag (3 uur), 29,50 euro per hele dag.

Uiteraard met inachtneming van de geldende coronarichtlijnen zoals voldoende afstand houden van elkaar, geen materialen of etenswaren delen, handenontsmettingsmiddel meenemen, juf op veilige afstand en/of met mondkapjes etc. De actualiteit daarover wordt kort voor aanvang duidelijk gecommuniceerd.

 

 

BUITEN-TEKEN- & SCHILDERWEEK
Maandag 20 t/m vrijdag 24 juli 2020

Het is een programma van een hele week, zowel op de ochtend als op de middag. De meeste locaties zijn in en om Tilburg en zijn in principe ook met de fiets te bereiken. Minimale deelname is 2 ochtenden. Bij onverhoopt slecht gaat de buitenweek gewoon door. Op dagen met slecht weer wordt het programma verplaatst naar bijzondere binnenlocaties.

iteraard met inachtneming van de geldende coronarichtlijnen zoals voldoende afstand houden van elkaar, geen materialen of etenswaren delen, handenontsmettingsmiddel meenemen, juf op veilige afstand en/of met mondkapjes etc. De actualiteit daarover wordt kort voor aanvang duidelijk gecommuniceerd.

 

Programma:

Woensdag 8 juli: Voorbereiding/kennismaking 19:00-20:00 uur

Maandag 20 juli: Heide en dorpsgezicht over weiland bij Riel (dorpsgezicht, heide)
Dinsdag 21 juli: Wilhelminapark (o.a. park, vijver, brugje, speeltuin, herenhuizen en straatbeeld)
Woensdag 22 juli: Hasseltse Kapel (kerkje, kapel, oud straatje met oude huizen)
Donderdag 23 juli: Stadstuinderij Piushaven (tuinderij, kassen & haven, schepen, natuur)
Vrijdag 24 juli: Duinlandschap bij Bosch en Duin (vergezicht , duinen, bos, gebouw) + middag: werk bekijken hele week

 

Kosten: € 50,- voor 2 ochtenden, incl. inschrijving en voorbereiding/kennismaking aan boord. Elke extra ochtend € 15,-. Elke aanvullende middag € 10,-. Hele week (kortingsprijs): € 132,50.

 

Algemene voorwaarden >>

__________________________________________

 

WORKSHOP IN ATELIER (ACRYL- OF AQUARELTECHNIEK)
Wegens coronamaatregels zijn er zomer 2020 nog geen workshops binnen in het scheepsatelier.

__________________________________________

 

WORKSHOPS OP MAAT

Wilt u met een groep een workshop op maat in de buitenlucht? Dat kan! Bel me of stuur een e-mail. Mochten er dan andere corona-aanpassingen gelden, kun je de workshop annuleren als het aangepaste voorstel je niet bevalt.

__________________________________________

Atelier Wateridee
Buiten workshop
Ervaringen Atelier Wateridee