Even Focussen

Workshops

Wateridee verzorgt workshops van halve of hele dagen in het atelier Wateridee aan boord van de Drie Gebroeders. Je kunt je hier voor opgeven met het aanmeldformulier. In de zomer zijn er workshops buitenschilderen, buitentekenen en buitenaquarelleren, ook in combinatie met varen. Bij slecht weer worden deze workshops verschoven naar een ander moment. Of we wijken uit naar een binnenlokatie.

WWorkshops zijn ook op aanvraag te boeken. Neem gerust contact met me op voor een workshop op maat voor bijvoorbeeld uw personeels-, vrienden- of familie-uitje. Dit kan in het atelier aan boord of op een buitenlokatie, al dan niet gecombineerd met varen.

 

BUITEN-TEKEN- & SCHILDERDAG
Zondag 26 mei en vrijdag 20 september 2019

Sluis IV (Haghorst), met vaartocht

Om 09:00 uur varen we naar Haghorst om buiten te gaan schilderen en tekenen. Rond 18 uur (zondag: 17:15 uur ivm sluistijden) zijn we terug.

Kosten: 73,50 euro hele dag, inclusief vaartocht, bemanning, docent, thee/koffie, heerlijke lunch, afsluitend drankje met lekkers. Exclusief materiaal.

 

Zaterdag 21 september 2019

Heidelandschap bij Riel (dorpsgezicht over weiland)

Buiten, 8-12 deelnemers. Deze dag is voor mensen met (enige) ervaring. Lunchpakketje en materialen zelf meenemen! Pauze 13:00-13:30u. Werkbespreking om 16:30u. Kosten: 19,50 euro per halve dag (3,5 uur), 29,50 euro per hele dag.

 

 

BUITEN-TEKEN- & SCHILDERWEEK
Maandag 8 t/m vrijdag 12 juli 2019

Het is een programma van een hele week, zowel op de ochtend als op de middag. De meeste locaties zijn in en om Tilburg en zijn in principe ook met de fiets te bereiken. Minimale deelname is 2 ochtenden. Bij onverhoopt slecht gaat de buitenweek gewoon door. Op dagen met slecht weer wordt het programma verplaatst naar bijzondere binnenlocaties.

 

Programma:

Woensdag 26 juni: Voorbereiding/kennismaking 19:00-20:00 uur

Maandag 8 juli: Heide en dorpsgezicht over weiland bij Riel (dorpsgezicht, heide)
Dinsdag 9 juli: Boerderij-erf Biezenmortel (boerderij, schuren, afdak met ,oude spullen)
Woensdag 10 juli: Hasseltse Kapel (kerkje, kapel, oud straatje met oude huizen)
Donderdag 11 juli: Stadstuinderij Piushaven (tuinderij, kassen & haven, schepen, natuur)
Vrijdag 12 juli: Duinlandschap bij Bosch en Duin (vergezicht , duinen, bos, gebouw) + middag: werkbekijken hele week

 

Kosten: € 50,- voor 2 ochtenden, incl. inschrijving en voorbereiding/kennismaking aan boord. Elke extra ochtend € 15,-. Elke aanvullende middag € 10,-. Hele week (kortingsprijs): € 129,50.

 

WORKSHOP LANDSCHAPSSCHILDEREN
6 juni 2019 in aquareltechniek

8 juni & 18 september in acryltechniek

Atelier aan boord, 09 – 17 uur, 6-8 deelnemers, 52,50 euro (excl. materiaal, inclusief onbeperkt koffie/thee, gezonde lunch met iets warms, werkbespreking en afsluiting met een drankje).

__________________________________________

 

WORKSHOPS OP MAAT

Wilt u met een groep een workshop op maat? Dat kan! Bel me of stuur een e-mail.

__________________________________________

 

Algemene voorwaarden >>

Atelier Wateridee
Buiten workshop
Ervaringen Atelier Wateridee