zomer 2023

Beste geïnteresseerde in de cursussen van WATERIDEE,

 

Ik heb besloten om voor onbepaalde tijd te stoppen met het geven van cursussen Tekenen/Schilderen en Aquarelleren. Het was een moeilijke beslissing, ik geef al 32 jaar les, met hart en ziel.

Echter mijn man is wat jaartjes ouder dan ik… Nú kunnen we samen nog langere tijd op pad met het schip waarop we wonen, en waarop ook het atelier-leslokaal is. Ermee reizen is een van de redenen waarom we 30 jaar geleden de keus hebben gemaakt om op een historisch binnenvaartschip te gaan wonen en werken. Dat aspect werken is nu dus tot een einde gekomen. 

Mocht ik ooit weer beginnen (je weet nooit hoe het leven loopt), dan komt dat vanzelfsprekend op deze website te staan.

Voor nu wil ik je bedanken voor de belangstelling. Het ga je goed.

 

Met hartelijke groet, 

Caroline Docters van Leeuwen
ATELIER WATERIDEE,
a/b Drie Gebroeders