Even Focussen

Workshops

Wateridee verzorgt workshops van halve of hele dagen in het atelier Wateridee aan boord van de Drie Gebroeders. Je kunt je hier voor opgeven met het aanmeldformulier. In de zomer zijn er workshops buitenschilderen, buitentekenen en buitenaquarelleren, ook in combinatie met varen. Bij slecht weer worden deze workshops verschoven naar een ander moment. Of we wijken uit naar een binnenlokatie.

WWorkshops zijn ook op aanvraag te boeken. Neem gerust contact met me op voor een workshop op maat voor bijvoorbeeld uw personeels-, vrienden- of familie-uitje. Dit kan in het atelier aan boord of op een buitenlokatie, al dan niet gecombineerd met varen.

 

WORKSHOP ACRYLTECHNIEK

Vertalen van landschap in acryltechniek

Atelier aan boord, 6-8 deelnemers, 49,50 euro (excl. materiaal, inclusief onbeperkt koffie/thee, gezonde lunch met iets warms, werkbespreking en afsluiting met een drankje).

 

BUITEN-TEKEN- & SCHILDERDAG

Heidelandschap bij Riel (dorpsgezicht over weiland)

Buiten, 8-12 deelnemers. Deze dag is voor mensen met (enige) ervaring. Lunchpakketje en materialen zelf meenemen! Pauze 13:00-13:30u. Werkbespreking om 16:30u. Kosten: 18,50 euro per halve dag (3,5 uur), 29,50 euro per hele dag.

 

BUITEN-TEKEN- & SCHILDERWEEK
Maandag 8 t/m vrijdag 12 juli 2019

Het programma voor de Buiten-teken- & schilderweek van 2019 is nog niet bekend. De datum wel.

Het is een programma van een hele week, zowel op de ochtend als op de middag. De meeste locaties zijn in en om Tilburg en zijn in principe ook met de fiets te bereiken. Minimale deelname is 2 ochtenden. Bij onverhoopt slecht gaat de buitenweek gewoon door. Op dagen met slecht weer wordt het programma verplaatst naar bijzondere binnenlocaties.

Wil je vrijblijvend geïnformeerd worden over het programma zodra het bekend is, geef dan bij contact je contactgegevens door.

 

WORKSHOPS OP MAAT

Wilt u met een groep een workshop op maat? Dat kan! Bel me of stuur een e-mail.

Atelier Wateridee
Buiten workshop
Ervaringen Atelier Wateridee